Nonacne

Pentru cei care doresc să obțină
rezultate vizibile și de durată în lupta împotriva acneei!


Nonacne for menNumeroase persoane care încearcă Nonacne obțin rezultate satisfăcătoare. Produsul este universal, deci se recomandă utilizarea acestuia atât de către femei, cât și de către bărbați de toate vârstele. Acneea atât la adolescenți, cât și la respondenții de peste 30 de ani reacționează bine la Nonacne, deoarece suplimentul este eficient pentru toate tipurile de leziuni cutanate inflamatorii provocate de acnee.

Ce diferențiază Nonacne?

  • Nonacne are atât o acțiune activă, cât și preventivă - acesta elimină petele existente și împiedică apariția de noi leziuni,
  • contribuie la eliminarea pustulelor, a roșeții, a coșurilor și a altor imperfecțiuni ale pielii, rezultate din inflamarea pielii,
  • este eficient în lupta împotriva acneei provocate de dezechilibrul hormonal,
  • conduce la un ten curat, sănătos și îmbunătățește starea pielii faciale,
  • complet sigur pentru sănătatea dvs.,
  • conține ingrediente unice, a căror combinație nu a fost utilizată niciodată până acum, în niciun alt produs anti-acnee!

Nonacne utilizează numai cele mai eficiente ingrediente

Nonacne for women Ingredientele au fost alese astfel încât să conlucreze pentru a rezolva pe larg problemele pieii acneice. Fiecare ingredient are propria sarcină de îndeplinit, în timp ce în combinație, ingredientele rezolvă problem permanent și eficient problema leziunilor inflamatorii! Această compoziție unică a Nonacne include: trifoi roșu , salcie, extract din semințe de struguri, frunze de urzică, zinc, licopenă, cupru și vitamine: C, A, E, B5 și B6.

Care sunt beneficiile ingredientelor Nonacne?

Trifoiul roșu - (denumirea sa latinească înseamnă găsit pe pajiști) este o sursă de numeroase elemente valoroase și una dintre metodele principale utilizate de către specialiștii în plante pentru a trata acneea. Trifoiul roșu este bogat în daidzeină, genisteină și formononetină, acid salicilic, colină, metil salicilat, calciu, potasiu, zinc, fosfor, molibden, vitaminele B-3, C și E, precum și beta-caroten. Acesta conține izoflavone și acționează ca un estrogen, pentru a corecta dezechilibrele hormonale care cauzează acneea. În plus, este un antioxidant puternic, care curăță corpul de excesul de toxine.

Salcia - o plantă derivată din rădăcinile plantei trandafir sălbatic, ce a fost utilizat prima dată în America de Sud și Asia. În prezent, aceste țări utilizează în continuare salcia ca metodă eficientă pentru tratarea tulburărilor cutanate. Eficiența acestei plante a fost confirmată în studii clinice - are proprietăți antibacteriene și antifungice și elimină eficient acneea. Reduce de asemenea inflamația pielii și este bogată în minerale valoroase, precum: fier, zinc, cupru iod, magneziu, silicon și vitaminele C, A, B, D.

Extractul de semințe de struguri - conține Vitamina E, flavonoide și acid linoleic, care contribuie la protecția colagenului și a elastinei din celule. Acidul linoleic catifelează și calmează pielea, făcând-o astfel sănătoasă și fără pete. Semințele de struguri conțin și OPC, care este bogat în antioxidanți care neutralizează radicalii liberi din corp și încetinește procesul de îmbătrânire. În plus, OPC poate împiedica eficient apariția de pete și poate menține pielea sănătoasă.

Extractul din frunză de urzică - are proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene confirmate de laborator. Acesta prezintă puternice proprietăți antioxidante și de curățare și neutralizează radicalii liberi. Urzica inhibă eliberarea prostaglandinelor inflamatorii COX-2, împiedică dezvoltarea bacteriilor și are un efect benefic pe piele, luptând împotriva afecțiunilor precum acneea. Proprietățile sale antibacteriene împiedică dezvoltarea atât pentru bacteriile Gram-pozitiv, cât și pentru cele Gram-negativ, inclusiv E.coli.

Vitamina C - joacă un rol esențial în regenerarea pielii. Studiile au confirmat că vitamina C poate reduce iritația și roșeața asociate cu cicatricele provocate de acnee și cu acneea. Reconstruiește de asemenea colagenul deteriorat, care este responsabil pentru elasticitatea pielii.