Întrebări frecvente

Nonacne capsule

Nonacne este sigur pentru sănătatea mea?

Da. Nonacne este complet sigur pentru sănătatea dvs. și nu provoacă efecte secundare. De ce? Deoarece acest supliment este produs numai din ingrediente naturale, care se utilizează în mod obișnuit în medicina bazată pe plante și care nu au niciun efect negativ asupra corpului.

Ce ingrediente conține Nonacne?

Formula Nonacne este alcătuită din ingrediente naturale care sprijină în mod eficient tratamentul acneei. Ingredientele din Nonacne sunt trifoiul roșu, salcia, extractul din semințe de struguri, extractul din frunze de urzică, vitaminele C, E, A, B5, B6 și zincul. Aceste ingrediente conlucrează, pentru a lupta împotriva problemei leziunilor cutanate inflamatorii.

Suplimentul Nonacne este cu adevărat eficient?

Nonacne este un produs absolut inovator, iar eficiența sa este confirmată de toate opiniile pozitive pe care le-am primit de la clienții noștri. Nonacne afectează în mod diferit tipuri variate de piele cu acnee. Din acest motiv, unele rezultate apar mai rapid, în timp ce pentru altele durează mai mult până când devin vizibile. Cu toate acestea, un mare avantaj al Nonacne este faptul că acest supliment contribuie la lupta împotriva diferitelor tipuri de acnee - atât bacteriană, cât și hormonală. Această proprietate a Nonacne o distinge semnificativ de alte produse anti-acnee.

Cum trebuie folosit Nonacne?

Capsulele de Nonacne trebuie luate de 2 ori pe zi, de preferat dimineața și seara.

Serviciul pentru clienți

Cum pot plasa o comandă?

Pentru a plasa o comandă, alegeți numărul de articole, metoda de expediere, metoda de plată și completați formularul cu adresa. Puteți plasa o comandă aici.

Cum sunt expediate produsele?

Produsele sunt trimise pentru expediere în termen de 48 de ore de la plasarea unei comenzi. Va dura între 2 și 10 zile după trimitere ca produsele să fie livrate către clienți. (Vă rugăm să rețineți, poate dura mai mult în cazul comenzilor internaționale). Pachetele prin curier sunt livrate după 1-2 zile. Punem preț pe discreția clienților noștri - pachetele sunt ambalate într-un astfel de mod încât numai dvs. să știți ce se află în interior.

Onorați comenzi internaționale?

Da. Expediem în Europa, America de Nord și Asia.

Care sunt costurile de livrare?

Serviciu poștal internațional: 75lei.

Cum pot plăti pentru comanda mea?

Comanda poate fi plătită prin transfer bancar, transfer electronic, card de credit, PayPal sau la livrare.

Banii mei sunt în siguranță?

Da. Companiile Dotpay (transfer electronic) și PayPal (plăți cu cardul) sunt responsabile pentru siguranța tranzacțiilor electronice de bani.